camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nl


214 Fabrikanten van campers...

Opzoek naar een fabrikant? Gewoon eens lekker rond kijken? Dat kan! Kies eerst je favoriete model camper en klik dan op een merk. In een nieuw venster wordt de website van de fabrikant zichtbaar.
Mis je nog merken, of werkt een link niet (meer)? Laat het ons weten.

bijgewerkt op 01-09-2004

Alle 214 Fabrikanten
op alfabetische volgorde
fabrikant zoeken
Fabrikanten van compact campers »
Tot kampeerauto verbouwde bestelwagens, voorzien van een vast-, verhoogd-, of hef/klapdak. Voorstoelen zijn veelal draaibaar naar het interieur toe.
Fabrikanten van alkoof campers »
Speciale opbouw op chassiscabine met boven de cabine een vast tweepersoons bed in alkoof.
Fabrikanten van half-integraal campers »
Speciale opbouw op chassiscabine, waarbij de cabine gestroomlijnd in de opbouw over gaat. Er is geen bovenbed, maar wel kastruimte en de instap naar de cabine is ruimer dan bij de alkoof.
Fabrikanten van integraal campers »
Speciale opbouw, waarin chassis en cabine geheel in elkaar opgaan. Boven de cabnie zit vaak een tweepersoons hefbed. Draaibare voorstoelen worden vaak gecombineerd met een halve dinette of een hoekbank.
Fabrikanten van afzetunits tbv pick-ups »
De naam zegt het al: een unit die afneembaar is van de pick-up. In tegenstelling tot de "normale" camper, mag je je tijdens het rijden niet in het woongedeelte begeven.
Fabrikanten van coaches »
Luxueus op vakantie met de camper. Dat kan zeker in een ruime coach (of RV, zoals het in het Amerikaans heet). Sommige hebben zelfs uitschuifbare delen, om de ruimte nog groter te kunnen maken.

PowerSTAT.nl - Real statistics